NL - FR - EN  
SIT - FANTICRAB INTERNATIONAL NV/SA , is een Belgisch bedrijf dat zich sinds 1976 voor 100 % heeft gespecialiseerd in productie, import en export wereldwijd, van Surimi.

Surimi is een krab/garnaal/langoestimitatie, te verkrijgen in elke vorm en kwaliteit. Het is een fijn substituut voor echte krab. Een Surimi van hoge kwaliteit is niet te onderscheiden van echt krabvlees. Surimi is een antwoord op de grote vraag naar een betere prijs/kwaliteit verhouding in de voedingsindustrie.

Met het oog op diversificatie en uitbreiding van de vraag van onze klanten zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten en garanderen een gecontroleerde inkoop en kwaliteit van het product. wij wensen uw beste partner te zijn.
Onze doel: zorgen dat u geniet van kwaliteitsvolle, innovatieve producten, terwijl respect voor het milieu en de strenge productienormen behouden blijven.

Wij garanderen De Kwaliteitsstandaarden van een Europees Bedrijf:

 • Consistente Kwaliteitsproducten van onze joint-venture partners.
  • In nauwe samenwerking met geselecteerde producenten hebben wij ons eigen 'Quality Inspection Team'in AziŽ sinds 1985. Dit 'Quality Inspection Team' controleert voortdurend de verschillende ingrediŽnten en samenstellingen van onze producten en bewaakt aldus onze hoge kwaliteitsnormen gedurende het ganse verloop van het productieproces. De belangrijkste ingrediŽnten worden door SIT zelf aangeleverd.

 • De keuze voor elke gevraagde hoeveelheid, kwaliteit en verpakking van onze producten.
  • Aangezien Surimi een samenstelling is van 17 verschillende ingrediŽnten, waarvan de Vis Surimi Basis de belangrijkste is, kunnen wij u een waaier aan kwaliteiten leveren.
  • Het is de klant die de productsamenstelling en verpakking zal bepalen en, bijgevolg, de prijs van het gekozen product.
 • Een goed georganiseerde distributie.
  • SIT - FANTICRAB INTERNATIONAL NV/SA heeft belangrijke voorraden in BelgiŽ en kan op elk moment goederen leveren per pallet, over heel Europa. Verscheping vanuit AziŽ of BelgiŽ naar gelijk waar over de wereld gebeurt per 20feet of 40feet containers.

 • Een hoogst professionele service op elk moment.
  • Wij staan voor 100% achter onze producten en lossen elk van uw Surimi-problemen op!

SIT - FANTICRAB INTERNATIONAL NV/SA
sit@fanticrab.be - www.fanticrab.be
Kattestraat 35 - 3272 Testelt - Belgium
tel. +32(0)13 77 10 78 - fax +32 (0)13 77 76 46